Mont Blanc Inghetata Bombe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mont Blanc Ice Cream Bombe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 576 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați stropi de ciocolată, smântână grea, înghețată cu fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pătrate de înghețată Mont Blanc, Mont Blanc (tort cu cremă de castane), și Inghetata Bombe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați toată înghețata să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute sau până când este suficient de moale pentru a se răspândi. Între timp, tapetați un bol metalic de 3 litri cu folie de plastic, permițând învelișului suplimentar să atârne în afara bolului.
Puneți înghețată de căpșuni în fundul bolului. Aranjați brownies deasupra într-un singur strat; apăsați pe ele pentru a comprima cu înghețată într-un strat uniform. Lingură în înghețată de fistic, netezind uniform blatul cu o lingură.
Se presară cu fursecuri tocate. Lingură înghețată de cafea deasupra prăjiturilor. Înfășurați plasticul deasupra peste înghețată și comprimați din nou. Congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore.
Pentru a se desface, lăsați vasul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Înfășurați un prosop înmuiat în apă fierbinte castron. Desfaceți partea superioară a bombe, inversați vasul pe un platou rotund și trageți de plastic până când bombe este eliberat. (Dacă este necesar, resoak prosop în apă fierbinte.)
Scoateți și aruncați folia de plastic și readuceți bombe la congelator.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie până se formează vârfuri moi. Presărați treptat zahăr în timp ce amestecați la viteză mică. După ce s-a adăugat tot zahărul, bateți cu viteză mare până se înțepenește. Bateți smântâna într-un bol separat până când este rigidă, dar nu uscată. Îndoiți crema în amestec de albuș de ou.
Întindeți amestecul de cremă deasupra bombe.
Se ornează cu stropi de ciocolată. Pentru a servi, tăiați cu un cuțit mare și ascuțit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "