Monkfish Prăjit

Monkfish prăjit este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 186 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, compot de roșii cipolline gros, monkfish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Monkfish prăjită, fenicul și castan Tagine, Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca, și Monkfish prăjit cu linte curry și conopidă de unt rumenită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați peștișorul, agitând tigaia în timp ce adăugați peștele pentru a preveni lipirea. Căutați peștele pe o parte până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se transferă la cuptor și se prăjește până când este opac și ferm la atingere, aproximativ 8 minute.
Transferați peștele pe o farfurie caldă și lăsați-l deoparte.
Așezați tigaia la foc mediu și adăugați vinul sau vermutul și 1/4 cană de apă, răzuind bucățile rumenite din tigaie.
Adăugați compotul de roșii Cipolline în tigaie și gătiți până se încălzește.
Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți compotul între 4 farfurii, aranjați o bucată de pește peste compot și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.