Monkfish cu varză Savoy și fructe de ienupăr
Monkfish cu varză Savoy și boabe de ienupăr este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 8,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 450 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Un amestec de gin, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până gin ai putea urma acest curs principal cu Gin și sorbet tonic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu boabe de bere și ienupăr, Somon fript pe Weinkraut cu fructe de ienupăr, și Găini de vânat Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 149°. aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Pentru a face beurre blanc: într-o cratiță medie, aduceți șalotele, vinul, oțetul, ginul, boabele de ienupăr zdrobite și piperul negru la fiert și fierbeți până se reduce la ceașcă, aproximativ 20 de minute.
Între timp, adăugați varza și cartofii în oala cu apă clocotită și albiți până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Când reducerea beurre blanc s-a terminat, reduceți focul la minim și adăugați untul, câte 1 bucată, amestecând până se topește înainte de a adăuga mai mult. Sosul ar trebui să aibă consistența unui olandez. Se strecoară beurre blanc printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid și aromă posibil. Condimentează după gust cu sare și acoperă pentru a se menține cald (sosul se va rupe dacă devine prea cald sau prea rece).
Spălați peștișorul, uscați-l și condimentați-l cu sare și piper. Într-o oală medie din fontă sau cuptor olandez, gătiți slănina la foc mediu până când este translucidă (reglați focul astfel încât să nu se rumenească), 5 până la 7 minute.
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și boabele întregi de ienupăr și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Adăugați varza și cartofii, turnați beurre blanc peste legume și aranjați peștișorul deasupra (tăiați coada de călugăr transversal în jumătate dacă este prea lungă pentru oală). Acoperiți oala și transferați-o în cuptor.
Fierbeți până când peștele este gătit, 25 până la 35 de minute.
Se ornează cu feliile de ridiche, dacă se folosește, și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.