Monkfish cu varză Savoy și fructe de ienupăr

Monkfish cu varză Savoy și fructe de ienupăr
Monkfish cu varză Savoy și boabe de ienupăr este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 8,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 450 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Un amestec de gin, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până gin ai putea urma acest curs principal cu Gin și sorbet tonic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu boabe de bere și ienupăr, Somon fript pe Weinkraut cu fructe de ienupăr, și Găini de vânat Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 149°. aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pentru a face beurre blanc: într-o cratiță medie, aduceți șalotele, vinul, oțetul, ginul, boabele de ienupăr zdrobite și piperul negru la fiert și fierbeți până se reduce la ceașcă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Beurre BlancBeurre Blanc
Piper NegruPiper Negru
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
VinVin
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, adăugați varza și cartofii în oala cu apă clocotită și albiți până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Când reducerea beurre blanc s-a terminat, reduceți focul la minim și adăugați untul, câte 1 bucată, amestecând până se topește înainte de a adăuga mai mult. Sosul ar trebui să aibă consistența unui olandez. Se strecoară beurre blanc printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid și aromă posibil. Condimentează după gust cu sare și acoperă pentru a se menține cald (sosul se va rupe dacă devine prea cald sau prea rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Sos HollandaiseSos Hollandaise
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
SitaSita
6
Spălați peștișorul, uscați-l și condimentați-l cu sare și piper. Într-o oală medie din fontă sau cuptor olandez, gătiți slănina la foc mediu până când este translucidă (reglați focul astfel încât să nu se rumenească), 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MonkfishMonkfish
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și boabele întregi de ienupăr și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
8
Adăugați varza și cartofii, turnați beurre blanc peste legume și aranjați peștișorul deasupra (tăiați coada de călugăr transversal în jumătate dacă este prea lungă pentru oală). Acoperiți oala și transferați-o în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
LegumeLegume
MonkfishMonkfish
CartofiCartofi
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Fierbeți până când peștele este gătit, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
Se ornează cu feliile de ridiche, dacă se folosește, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista