Monkfish cu Ratatouille
Monkfish cu Ratatouille necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $6.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei mijlocii-mari, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este minunat. Încercați Monkfish Cu Ratatouille, Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), și Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. Se aruncă vinetele, dovleceii, ardeiul gras și ceapa cu 2 lingurițe de ulei într-un castron.
Adăugați cimbru; condimentează cu sare și piper și aruncă din nou. Înveliți o tigaie superficială cu spray de gătit. Aranjați legumele pe tigaie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Se amestecă usturoiul și marinara. Acoperiți ușor cu folie și prăjiți încă 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Se amestecă busuiocul tocat. Frecați fileurile cu restul de 2 lingurițe de ulei; condimentează cu sare și piper. Nestle pește în legume; acoperiți ușor cu folie.
Coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu frunze de busuioc și capere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.