Monede de morcov cu arțar-unt Balsamic rumenit
Monede morcov cu arțar-Balsamic unt rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 86 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Monede De Morcov Arțar-Mandarină, Balsamic-Sparanghel Cu Unt Rumenit, și Sparanghel prăjit cu unt balsamic rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Morcovi la aburi, acoperiți, 15 minute sau până se înmoaie.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Gatiti untul 3 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Adăugați sirop, oțet, sare și piper negru; Se amestecă până se combină.
Adăugați morcovi; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul.