Monede de ierburi și brânză
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Monedele de ierburi și brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 47 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză, unt, albus de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Unt de plante "monede" pentru pui prăjit, Bacon-Brânză Aperitiv Monede, și Monede Cheie De Var.
Instrucțiuni
Bateți brânza și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați făină și nuci; bateți până se amestecă.
Formați aluatul în 2 (8") bușteni. Înfășurați buștenii în hârtie de ceară și răciți 2 ore sau până când sunt fermi.
Tăiați în felii groase de 1/4 " și așezați-le pe foi de copt ușor unse.
Periați ușor cu albusul de ou bătut. Apăsați ferm crengile de plante în fiecare felie.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până la auriu. Se răcește 1 minut pe foile de copt; scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Sfat înainte: puteți răci buștenii de aluat peste noapte și feliați și coaceți a doua zi.