Mole Verde
Mole Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 5 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 148 calorii. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pepitas, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Pipian Verde Mole (semințe de dovleac verde Mole), și Mol De Semințe De Dovleac / Mole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie din fontă medie la foc mediu-mare, prăjiți pepitas până când încep să iasă și devin maro auriu deschis, aproximativ 5 minute.
Transferați într-o mașină de tocat condimente sau blender și procesați până la măcinat fin.
Puneți pepitas măcinate, tomatillos, 1 cană de pui de pui, ceapă, jalapeinculos, coriandru, epazot, salată verde și usturoi în borcanul unui blender. Puree până se omogenizează.
Încălziți untura sau uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când sclipesc.
Se adaugă pasta în piure și se gătește, amestecând continuu, până se îngroașă aproape până la consistența pastei de roșii, aproximativ 10 minute.
Se amestecă restul de 2 căni de bulion de pui și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute. A se utiliza imediat sau a se transfera într-un recipient etanș și a se păstra la frigider până la 3 zile, reîncălzindu-se înainte de utilizare.