Mojo Moulies

Mojo Moulies
Mojo Moulies este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână usturoi, midii, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo, și Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 8-quart nonreactive, oțel inoxidabil stockpot metal strecurătoare sau steamer insert
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
În oală, transpirați usturoiul, prazul și sarea în uleiul de măsline până se înmoaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Așezați midiile în strecurătoare și pulverizați-le cu apă rece pentru a îndepărta orice exces de murdărie sau nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Îndepărtați orice barbă cu o pereche de clești cu vârf de ac.
5
Adăugați Roșia tocată și vinul în oală și dați focul la mediu mare și aduceți la foc mic. Introduceți strecurătoarea de midii în oală și acoperiți. După 3 minute, verificați dacă midiile s-au deschis. Dacă unele sunt încă închise, acoperiți oala și gătiți încă 30 de secunde. Aruncați orice midii nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Așezați midiile într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Scoateți 10 midii din coji și adăugați-le în oală. Folosind un blender cu băț sau un blender cu bară, curățați midiile până când lichidul are o consistență asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă sosul peste midii și se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Se servește cu o pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense,cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru de C Blancs și Pinot Noir vine de la Grand Crus de Montagne de Reims și marginea Vallul de la Marne.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuv final finalizează fermentarea secundară în sticlă în pivnițele reci ale lui Taittinger.Despre Sebasti cca Salgadosebasti cca Salgado s-a născut în 1944 în Aimor cca, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti CCA a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti circularo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar ye reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Opera sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viața, simplă și pașnică.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista