Mojo Fries
Mojo Fries este un fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de canolan, sare și piper kosher, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu Mojo, Cartofi prajiti cu Mojo Mayo, și Cotlet de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo pic Inktivn.
Instrucțiuni
Echipament Special: Mandoline
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Înveliți 2 tăvi de foi cu spray antiaderent.
Tăiați cartofii în fâșii de 1/4 inci folosind o mandolină și uscați-le. Împărțiți cartofii între tăvile de foi și aruncați cu ulei de măsline, sare și piper și întindeți cartofii într-un singur strat.
Coaceți până când cartofii sunt maro auriu și crocanți, aproximativ 35 de minute, întorcându-se o dată cu o spatulă la jumătatea coacerii.
Scoateți cartofii din cuptor și, în timp ce sunt încă fierbinți, aruncați cu coaja de tei, usturoiul, pătrunjelul, cilantro, menta și fulgii de ardei roșu.