Modul corect de a găti verdele!
Modul corect de a găti verdele! necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de picături de slănină, verdeață, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 94%. Rețete similare includ Cum să gătești napi, Cum Să Gătești Verdeață, și Gatiti Cartea: Verde Roz.
Instrucțiuni
Încălziți picăturile de slănină într-o tigaie din fontă la foc mediu.
Adăugați verdele. Se amestecă, presupun, din moment ce amestecați și prăjiți, timp de 1 până la 4 minute (depinde de cât de dure sunt verdele) sau până când verdele este moale, fraged și are dimensiuni mult reduse. Grăsimea de porc este bună, deoarece ajută la acoperirea amărăciunii verdețurilor, scoțând în același timp aroma lor excelentă.
În acest moment, aveți de ales. Fie serviți-le direct din tigaie cu o stropire de sare, fie adăugați 3 până la 4 căni de apă și sare după gust și fierbeți verdeața 1 oră pentru verdeață extra fragedă, probabil-nici măcar nu trebuie să mestecați. Dacă nu aveți dinți, vedeți clar ce cale să mergeți aici.