Mocha Negrese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mocha Brownies. O porție conține 343 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, puternic cafea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați brownies Kahl cuprosa cu Kahl cuprosa mocha cremă de unt glazură și caramel sărat ciocolată albă Kahl cuprosa mocha latte, Mocha Negrese, și Mocha Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde în trepte de 30 de secunde, având grijă să nu o lăsați să ardă. Pune-l deoparte să se răcească slightly.In un bol mediu de amestecare, smântână untul și zahărul granulat. Bateți ouăle. Cu mixerul la viteză mică, stropiți în ciocolata topită.
Adăugați extractul de vanilie și amestecați.
Adăugați făina în castron și amestecați doar până se combină; nu amestecați prea mult.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Întindeți-l pentru a uniformiza suprafața.
Coaceți până când centrul nu mai este moale, 40 până la 45 de minute. Puneți brownies-urile deoparte să se răcească complet înainte de glazură.Pentru glazură: într-un bol mare de amestecare, combinați untul, zahărul pudră, pudra de cacao, sarea și vanilia.
Se amestecă până se combină ușor, apoi se adaugă 1/2 cană de cafea. Bateți până când glazura este ușoară și pufoasă. Dacă glazura este prea groasă, adăugați încă 1/4 cană de cafea. Ar trebui să fie foarte ușor și pufos.Gheață brownies răcit, răspândirea cireasa pe gros. Dați-l la frigider până când glazura este fermă, apoi tăiați brownies-urile în pătrate foarte mici. Un pic merge mult!Note
Cook note: poate servi, de asemenea, într-un castron acoperit cu înghețată de cafea și sos de fudge fierbinte. Păcătos!Notă: rețeta de glazură poate fi ușor înjumătățită.
Coaceți brownies într-o tigaie de 9 x 13 inch dacă doriți să fie puțin mai subțiri.