Mocha-Fleac De Ciocolată
Rețeta Mocha-fleac de ciocolată este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 16. Acest desert are 270 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cafea tare, batoane de ciocolată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mochan și trifle de migdale, Brownie Mocha Fleac, și Mocha Mousse Brownie Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Puneți aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați laptele și amestecul de budincă într-un castron mediu; pregătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Rupeți jumătate din tort în bucăți; așezați într-un castron de 3 litri sau într-un vas mic.
Se toarnă jumătate din Kahla peste bucăți de tort; se acoperă cu jumătate de budincă, topping bătut și batoane de ciocolată. Repetați procedura cu tortul rămas, Kahla, budinca, toppingul biciuit și batoanele de ciocolată. Capac; se răcește cel puțin 4 ore.