Mocha Brownie Înghețată Stive
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Mocha Brownie Ice Cream Stacks. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 651 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ciocolată, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Mocha Brownie Ice Cream Pie, Mocha Brownie Ice Cream Pie, și Mocha Brownie Ice Cream Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină 12 cupe brioșă, fiecare aproximativ 2 1/2 inch lățime.
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mic, amestecați 1/4 cană de unt și ciocolata neîndulcită adesea până se topește și se omogenizează, 5 până la 6 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, cafeaua măcinată, vanilia și oul.
Adăugați 1/2 cană de făină și amestecați până se omogenizează. Lingura aluat în mod egal în cupe brioșă (aproximativ 3 1/2 lingurite pe cana).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 doar până când marginile brownie revin atunci când sunt presate ușor, 6 până la 8 minute. Slăbiți brownies din tigăi cu un cuțit și vârful pe un raft.
Se lasă să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
Aliniați cupele de brioșă nespălate cu pătrate de 6 inci de folie de plastic, lăsând marginile să se extindă deasupra jantelor Cupei. Întoarceți brownies la cupe.
Scoateți o porție de 1/4 cană de înghețată pe fiecare brownie. (Dacă înghețata este prea greu de scos, încălziți-1 cutie la un moment dat,dacă utilizați mai mult de 1-într-un cuptor cu microunde la jumătate de putere (50%) doar până când se înmoaie ușor, verificând la fiecare 10 secunde.) Cu fundul unui pahar, apăsați înghețată în fiecare ceașcă în jos pentru a forma un strat ferm, uniform. Înfășurați tigăile etanșe și congelați până când înghețata este fermă, cel puțin 3 ore.
Ridicați stivele de brownie în plastic din cupele de brioșă; scoateți folia de plastic și aruncați.
Așezați stivele ușor depărtate pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci și puneți - le înapoi congelator.
Turnați 1 inch de apă în fundul unui cazan dublu sau într - o tigaie de 3 până la 4 litri; aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la foc mic.
Combinați chipsurile de ciocolată și scurtarea în partea de sus a cazanului dublu sau a unui vas metalic sau a unei tigaie care se potrivește perfect în tigaie cu apă; așezați peste apă fierbinte (fundul bolului nu trebuie să atingă apa). Amestecați amestecul ocazional doar până când ciocolata este moale, 3 până la 5 minute.
Scoateți din cazan dublu și amestecați până când ciocolata este topită și amestecul este neted. Dacă este mai fierbinte de 95 până la 100, continuați să amestecați des până când se răcește la acest interval. Înlocuiți fierberea apei în fundul cazanului dublu sau în altă tigaie cu apă de la robinet foarte fierbinte. Setați amestecul de ciocolată peste apă fierbinte (recipientul de sus ar trebui să stea pe sau chiar deasupra apei), nu la căldură.
Lucrând rapid cu 2 furci, coborâți 1 stivă brownie la un moment dat în ciocolată și întoarceți-vă pentru a acoperi toate părțile. Ridicați stiva și întoarceți-vă, cu partea plată în jos, la tigaia răcită (nu mișcați stiva odată ce atinge tigaia înghețată, sau ciocolata se va lipi de tigaie și se va dezlipi de înghețată; dacă se întâmplă acest lucru, patch-uri cu ciocolată topită). Rezervați un amestec suplimentar de ciocolată pentru alte utilizări. Congelați stivele până când înghețata este fermă, cel puțin 30 de minute.
Îndepărtați orice înghețată picură de pe stive cu un prosop de hârtie.
Serviți stive sau înfășurați individual etanș și înghețați până la 2 săptămâni.