Moartea Prin Ciocolată

Moartea Prin Ciocolată
Moartea prin ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ouă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Moartea prin ciocolată, Moartea prin ciocolată, și Moartea prin ciocolată IV.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 1 (12 până la 16 cupe) bol de sticlă sau 12 până la 16 boluri individuale mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți smântâna până când vârfurile rigide sunt pe cale să se formeze. Bateți extractul de migdale și cofetariizahăr până se formează vârfuri. Asigurați-vă că nu bateți prea mult, crema va deveni apoi cocoloașă și asemănătoare untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Când este complet rece, folosiți-vă mâinile pentru a sfărâma brownies-urile în bucăți mai mici. Într-un castron de sticlă, strat în următoarea ordine: brownies mărunțite, aproximativ 1 1/2 căni de budincă, 1 1/2 batoane de caramel sfărâmate, aproximativ 1 3/4 căni de frișcă. Repetați straturile în aceeași ordine. Salvați ultimele 2 bare de caramel pentru a se sfărâma și presărați deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pentru bolurile individuale mici, stratificați în următoarea ordine: brownie sfărâmată, budincă, batoane de caramel acoperite cu ciocolată zdrobită și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Garnisiți cu mai multe bare de caramel sfărâmate. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
7
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Pentru aluatul dvs. de brownie, topiți untul într-un castron mediu (sau mare) rezistent la căldură peste o oală cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
În timp ce untul se topește, bateți pudra naturală de cacao, sarea de mare și zahărul într-un castron separat. (Zaharul și sarea vor funcționa ca agenți abrazivi pentru a scoate orice bulgări din cacao.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Bateți combinația de cacao/zahăr/sare în untul topit. Continuați să amestecați ingredientele împreună în castron peste apa care fierbe până când zahărul s-a dizolvat complet. Amestecul ar trebui să arate ca fudge și să se îndepărteze de castron într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Scoateți-l de pe foc și puneți-l pe un prosop de pe tejghea și lăsați amestecul fudgy să se răcească până când este cald, dar nu mai fierbinte.
12
În timp ce se răcește, căptușiți fundul și părțile laterale ale tăvii de copt de 9 pe 13 inci cu hârtie pergament sau folie. Doriți să lăsați aproximativ 4 inci de consolă pe cele 2 părți opuse. Acestea servesc drept mânere pentru a scoate brownies-urile din tigaie în 1 bucată, așa că asigurați-vă că există suficientă surplombă pentru a avea o prindere solidă. Ungeți bine pergamentul sau folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Se amestecă vanilia în amestecul de fudge răcit pentru a o slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
14
Adăugați ouăle în amestec 1 la un moment dat, adăugând al doilea ou după ce primul ou este complet încorporat. Aluatul ar trebui să arate strălucitor și bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
15
Adăugați făina și amestecați-o până când este complet încorporată. Odată ce pare complet amestecat, bateți aluatul energic timp de cel puțin 45 de lovituri. Acest lucru nu numai că va scăpa de orice stres reținut, dar va face brownies chewy. Puneți chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
16
Întindeți aluatul de brownie foarte gros și fudgy uniform în tigaia căptușită cu o spatulă offset sau mâinile unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Puneți brownies în cuptor și coaceți până când obțin o crustă frumoasă și casa dvs. miroase a brownies, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
18
Lăsați-le să se răcească complet pe un raft sau pe un prosop de pe tejghea.
19
Bateți zahărul, pudra de cacao și făina într-un castron până nu există bulgări. Spargeți ouăle în castron, adăugați gălbenușurile și amestecați într-o pastă. Bateți încet în 1 cană de lapte până se încorporează complet. Apoi amestecați restul de 1 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
20
Puneți amestecul de lapte într-o cratiță și puneți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand constant, timp de 10 pana la 15 minute, sau pana cand incepe sa arate ca budinca. Va începe să baloneze și va ține vârfuri moi atunci când ridicați telul. Scoateți focul și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
21
Nota bucătarului: pentru a preveni formarea unei piele, acoperiți budinca cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața budincii. Puneți câteva găuri pe tot parcursul pentru a permite să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista