Mizithra-Arni Skopelos

Mizithra-Arni Skopelos
Mizithra-Arni Skopelos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1231 calorii, 32g de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cu Unt Rumenit Mizithra, Spaghete Cu Unt Brun Cu Brânză Grecească (Mizithra) , și Picior de miel umplut cu Bulgur și Pilaf de semințe de Mac (Gemisto Arni me Pilafi).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime și scoateți o cavitate în ambele jumătăți, având grijă să nu rupeți pâinea sau să lăsați o crustă prea subțire. Ar trebui să aibă o grosime de 3/4 inci. La foc mediu, în 2 linguri de ulei de măsline, se sotează ceapa până devine translucidă, se adaugă usturoiul și Roșia. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute si dati deoparte si lasati sa se raceasca. Într-un castron, aruncați împreună mielul, fulgul de chili, oregano, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ceapa, usturoiul și roșiile. Amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Ungeți interiorul pâinii cu restul de 4 linguri de ulei de măsline și presărați brânză rasă. Umpleți jumătatea inferioară a cavității pâinii cu carnea și așezați cu grijă jumătatea superioară peste ea, fixându-vă bine. Înfășurați cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 1/2 până la 2 ore. Feliați transversal și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista