Mississippi Noroi Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mississippi Mud Pie. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 636 calorii, 6g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lichior cu aromă de cafea, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mississippi Noroi Plăcintă, Mississippi Noroi Plăcintă, și Mississippi Noroi Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. pulsați biscuiții graham și nucile pecan într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Adăugați untul topit și procesați până la umezire. Rezervați 2 linguri de amestec de firimituri de ciocolată pentru topping, apoi apăsați restul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei farfurii de plăcintă de 9 inci.
Coaceți până la set, aproximativ 10 minute; transferați într-un suport și lăsați să se răcească.
Între timp, faceți umplutura: topiți untul și ciocolata într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând.
Se scoate de pe foc, apoi se amestecă făina și sarea până se omogenizează. Se amestecă zahărul, siropul de porumb, lichiorul de cafea și vanilia.
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită și se coace până se fixează și se crăpa deasupra (ca un brownie), aproximativ 30 de minute.
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească ușor, aproximativ 2 ore (plăcinta ar trebui să fie încă ușor caldă).
Faceți frisca: bateți smântâna grea, zahărul cofetarilor și vanilia cu un mixer până se formează vârfuri moi. Topiți plăcinta cu frisca, nucile pecan și amestecul de firimituri de ciocolată rezervat.
Stropiți cu sos de ciocolată.
Fotografie de Kat Teutsch
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.