Mississippi Mud De Zahar Ars
Rețeta Mississippi Mud br Aproxull este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 617 calorii, 7g de proteine, și 46G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Cap la magazin și ridica bar de copt ciocolata, lapte, Kahl arkulva, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Mississippi noroi plăcintă, și Mississippi Noroi Plăcintă.
Instrucțiuni
Combinați frisca și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mică și grea; aduceți la foc mic (nu fierbeți).
Se ia de pe foc și se amestecă treptat aproximativ 1/4 din amestecul fierbinte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând continuu. Se amestecă ciocolata dulce topită și Kahla.
Se toarnă amestecul de ciocolată în 6 (6 uncii) ramekins fără grăsime.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13" x 9" x 2".
Adăugați apă fierbinte în tigaie la adâncimea de 1".
Coaceți, neacoperit, la 300 timp de 30 până la 40 de minute sau doar până când este setat.
Scoateți ramekins din tigaie și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți bine.
Combinați crema de marshmallow, mini-bucățele și laptele, amestecând până se omogenizează. Puneți o bucată mică de amestec de marshmallow uniform pe fiecare cremă.
Presărați zahăr brun peste stratul de marshmallow.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13" x 9" x 2"; umpleți tigaia cu cuburi de gheață, înconjurând ramekins.
Se fierbe 3 1/2 " de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 1 până la 2 minute sau până când zahărul brun se topește.
Scoateți ramekins din tigaie. Chill creme 5 minute sau doar până când zahărul brun formează o crustă.
Notă: cuburile de gheață mențin crema rece, permițând în același timp zahărului brun să se topească la căldură.