Miso și Tofu în stil rustic japonez (Hiya Shiru)

Miso și Tofu în stil rustic japonez (Hiya Shiru) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 199 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de semințe de susan, ceapă verde, sardine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Mapo Tofu (stil japonez), Tofu răcit, în stil japonez, și Tofu De Mătase Cu Arpagic Stil Japonez.
Instrucțiuni
Într-o tigaie grea uscată la foc mediu, amestecați semințele de susan și sardinele uscate până când își degajă parfumul, dar nu ard, aproximativ 2 minute.
Așezați semințele de susan și sardinele uscate în vasul de lucru al unui mic robot de bucătărie și pulsați până la măcinat până la o pulbere fină.
Așezați amestecul de sardină uscat într-un castron mare și amestecați miso pentru a face o pastă foarte groasă.
Adăugați apă clocotită și amestecați la o consistență netedă, cremoasă și amestecați ușor tofu cubat, ceapă verde și fulgi de ardei roșu.