Miso - somon glazurat cu spanac ofilit

Miso - somon glazurat cu spanac ofilit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul glazurat Miso cu spanac ofilit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 354 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cotlete de porc glazurate cu ghimbir-soia peste spanac ofilit, Somon ars cu spanac ofilit, și Somon delicios sănătos cu spanac ofilit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pentru a pregăti peștele, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic și periați uniform peste pește. Aranjați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
4
Pentru a pregăti spanacul, în timp ce peștele se fierbe, încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
SpanacSpanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și spanacul în tigaie; gătiți 30 de secunde sau până când spanacul începe să se ofilească, aruncând constant amestecul. Se amestecă 2 lingurițe de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista