Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote)

Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote)
Nevoie de o garnitură fără lactate? Mirlitonii umpluți pe litoral (Chayote) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 157 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente creole, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mirlitoni Umpluți Cu Raci, Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab, și Chayote Cu Brânză (Umplute Și Coapte ) .

Instrucțiuni

1
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 204°.odată ce mirlitonii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i pe jumătate pe lungime (tăind prin partea cea mai lată) și îndepărtați sămânța. Folosiți o lingură de grapefruit sau un baler de pepene galben pentru a îndepărta carnea din centru; asigurați-vă că păstrați coaja de aproximativ 1/4 inch grosime pe toate părțile. Într-un castron mare, zdrobiți pulpa mirliton și puneți-o deoparte. Puneți tofu și adăugați-l în pulpa mirliton. Într-o tigaie antiaderentă ușor pulverizată cu ulei de măsline, sautați ceapa până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ChayoteChayote
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pepene GalbenPepene Galben
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați țelina, morcovul și piperul și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați legumele saut în amestecul de tofu-mirliton. Se amestecă pătrunjelul, pesmetul, condimentul Old Bay, wakame (legume de mare) și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Legume De MareLegume De Mare
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
WakameWakame
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Presărați cojile mirliton cu sare și piper, dacă doriți, și umpleți-le cu amestecul de tofu, îngrămădind amestecul deasupra vârfului fiecărui mirliton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Presărați blaturile cu panko sau pesmet uscat, presându-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Puneți-le într-un vas mare de copt și puneți-le la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți aproximativ 30-40 de minute, până când blaturile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se servește cu sos tartar sau sos picant de cocktail. (Sosul Tartar se face ușor cu maioneză vegană și gust dulce; faceți sos de cocktail folosind ketchup, hrean preparat și sos fierbinte, după gust.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sos TartarSos Tartar
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista