Nevoie de o garnitură fără lactate? Mirlitonii umpluți pe litoral (Chayote) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 157 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente creole, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mirlitoni Umpluți Cu Raci, Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab, și Chayote Cu Brânză (Umplute Și Coapte ) .
Instrucțiuni
1
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 204°.odată ce mirlitonii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i pe jumătate pe lungime (tăind prin partea cea mai lată) și îndepărtați sămânța. Folosiți o lingură de grapefruit sau un baler de pepene galben pentru a îndepărta carnea din centru; asigurați-vă că păstrați coaja de aproximativ 1/4 inch grosime pe toate părțile. Într-un castron mare, zdrobiți pulpa mirliton și puneți-o deoparte. Puneți tofu și adăugați-l în pulpa mirliton. Într-o tigaie antiaderentă ușor pulverizată cu ulei de măsline, sautați ceapa până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Chayote
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pepene Galben
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați țelina, morcovul și piperul și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Adăugați legumele saut în amestecul de tofu-mirliton. Se amestecă pătrunjelul, pesmetul, condimentul Old Bay, wakame (legume de mare) și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay Condimente
Legume De Mare
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Wakame
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Presărați cojile mirliton cu sare și piper, dacă doriți, și umpleți-le cu amestecul de tofu, îngrămădind amestecul deasupra vârfului fiecărui mirliton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(recomandat: Sos A1)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Presărați blaturile cu panko sau pesmet uscat, presându-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Puneți-le într-un vas mare de copt și puneți-le la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți aproximativ 30-40 de minute, până când blaturile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cu sos tartar sau sos picant de cocktail. (Sosul Tartar se face ușor cu maioneză vegană și gust dulce; faceți sos de cocktail folosind ketchup, hrean preparat și sos fierbinte, după gust.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sos Tartar
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo