Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote)

Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote)
Nevoie de o garnitură fără lactate? Mirlitonii umpluți pe litoral (Chayote) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 157 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente creole, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mirlitoni Umpluți Cu Raci, Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab, și Chayote Cu Brânză (Umplute Și Coapte ) .

Instrucțiuni

1
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 204°.odată ce mirlitonii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i pe jumătate pe lungime (tăind prin partea cea mai lată) și îndepărtați sămânța. Folosiți o lingură de grapefruit sau un baler de pepene galben pentru a îndepărta carnea din centru; asigurați-vă că păstrați coaja de aproximativ 1/4 inch grosime pe toate părțile. Într-un castron mare, zdrobiți pulpa mirliton și puneți-o deoparte. Puneți tofu și adăugați-l în pulpa mirliton. Într-o tigaie antiaderentă ușor pulverizată cu ulei de măsline, sautați ceapa până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ChayoteChayote
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pepene GalbenPepene Galben
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați țelina, morcovul și piperul și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Adăugați legumele saut în amestecul de tofu-mirliton. Se amestecă pătrunjelul, pesmetul, condimentul Old Bay, wakame (legume de mare) și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Legume De MareLegume De Mare
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
WakameWakame
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Presărați cojile mirliton cu sare și piper, dacă doriți, și umpleți-le cu amestecul de tofu, îngrămădind amestecul deasupra vârfului fiecărui mirliton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Presărați blaturile cu panko sau pesmet uscat, presându-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Puneți-le într-un vas mare de copt și puneți-le la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Coaceți aproximativ 30-40 de minute, până când blaturile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Se servește cu sos tartar sau sos picant de cocktail. (Sosul Tartar se face ușor cu maioneză vegană și gust dulce; faceți sos de cocktail folosind ketchup, hrean preparat și sos fierbinte, după gust.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sos TartarSos Tartar
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista