Mirlitonii umpluți cu creveți și șuncă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de picături de slănină, căței de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Încercați Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab, Mirlitoni Umpluți Cu Raci, și Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți mirlitoni și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez; se fierbe 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Puneți creveții deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scurgeți și răciți mirlitonii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
4
Tăiați pe jumătate pe lungime; scoateți semințele și aruncați-le. Scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/2 inch; tocați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Saut ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in bacon fierbinte se scurge 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați creveți și șuncă; gatiti, amestecand continuu, 3 pana la 5 minute sau pana cand crevetii devin roz. Se amestecă pulpa mirliton, 3/4 cană pesmet și condimente Creole; gatiti, amestecand ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Mustar Preparat, Optional
7
Se lasă să se răcească ușor; se amestecă oul. Umpleți amestecul mirliton uniform în cochilii mirliton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se amestecă împreună restul de 1/2 cană pesmet și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Presărați uniform peste mirlitoni umpluți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
10
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Notă: amestecul de mirliton necoapte poate fi pus în lingură într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci (aruncați cojile de mirliton) și apoi coapte conform instrucțiunilor.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.