Minunat macaroane italiene și brânză

Macaroane italiene minunat și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați macaroane, șuncă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Minunat! Fără coacere ~ macaroane și brânză, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Macaroane italiene și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Se dizolvă cuburile de bulion de pui în apă într-o oală mare; aduceți la fierbere. Gatiti macaroanele in apa clocotita pana cand sunt fierte, dar ferme la muscatura, 8 minute; se scurge.
Strat aproximativ jumătate din macaroane în fundul vasului de copt pregătit; deasupra cu aproximativ jumătate din șunca afumată tăiată cubulețe. Repetați straturile.
Bateți ouăle, jumătate și jumătate, sare și piper alb împreună într-un bol; se toarnă peste straturile de tăiței și șuncă. Topiți totul cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și rumenită în jurul marginilor, aproximativ 35 de minute.