Awesome ciuperci P.M. P. M. ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 483 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, ciuperci măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci pateu, Ciuperci Pateu, și Caju-Ciuperci Pateu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Puneți o oală largă pentru cuptor pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați uleiul de măsline în oala fierbinte, urmat imediat de ciuperci, ciuperci uscate, usturoi, cimbru, sare și piper. Aruncați totul împreună cu clești, astfel încât ciupercile să fie bine acoperite cu uleiul de măsline fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
3
Puneți ciupercile la aproximativ 5 până la 6 inci de broiler și gătiți timp de 15 minute, aruncând o dată. Căldura reziduală de la preîncălzirea oalei va ajuta la rumenirea ciupercilor. Răzuiește totul din oala cu ciuperci într-un castron pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
4
Când ciupercile sunt la temperatura camerei, puneți deoparte 1/4 cană pentru garnitură. Strângeți usturoiul din jachete și puneți-le și restul ciupercilor în robotul de bucătărie cu Neufchatel, pătrunjel și suc de lămâie. Whiz până la neted. Gustați și reglați condimentul. Decantați într-un castron frumos, apoi stropiți cu ulei de trufe, acoperiți cu ciupercile rezervate și serviți cu baghetă feliată subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De Trufe
Neufchatel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Baguette
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat