Mini tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar

Mini tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar
Această rețetă face 1 porții cu 1098 calorii, 13g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Dacă $2.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mini tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă De Arțar, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar.

Instrucțiuni

1
Încălziți aparatul de panini la 350 cm. F (asigurați-vă că aparatul de panini se așează plat pe suprafața de lucru). Pulverizați 2 (6 oz) vase individuale de copt (ramekins) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea, ghimbirul, scorțișoara și nucșoara; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți albușul de ou, zahărul brun, uleiul, laptele și vanilia cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină până se combină; se amestecă morcovii, stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
StafideStafide
VanilieVanilie
NuciNuci
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Împărțiți aluatul uniform între ramekins. Setați ramekins pe grătarul inferior al producătorului de panini; închideți capacul până când grătarul superior intră în contact cu vârfurile ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Coaceți 17 până la 19 minute sau până când prăjiturile sunt setate și izvorâți înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește în ramekins 5 minute; scoateți din ramekins în raftul de răcire. Se răcește complet. Dacă este necesar, nivelați straturile de tort cu un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Între timp, faceți glazură de brânză cu cremă de arțar. Într-un castron mic, bateți împreună crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Bateți zahărul pudră și siropul de arțar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Umpleți și înghețați straturile cu glazură de brânză cremă de arțar; se presară cu nuci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
NuciNuci
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista