Mini Supă De Chiftele

Mini Supă De Chiftele
Mini supa de chiftele necesită aproximativ 47 minute de la început până la sfârșit. Pentru $7.05 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1831 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, ulei de măsline, ulei de măsline și stoc de pui. Această rețetă este plăcută de 75 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă de chiftele Tortellini cu mini baghete, Slow Cooker Mini Meatball Minestrone Supa, și Slow Cooker Mini Meatball Minestrone Supa.

Instrucțiuni

1
Într-o oală adâncă la foc mediu adăugați ulei, morcovi tăiați, țelină și ceapă și frunze de dafin. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți oala și gătiți legumele 5 sau 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce legumele gătesc, combinați carne, ou, usturoi, brânză rasă, pesmet, sare, piper, nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Descoperiți oala de supă și adăugați bulion și apă în oală. Creșteți căldura la mare și aduceți supa la fierbere. Când supa fierbe, reduceți puțin căldura și începeți să rotiți amestecul de carne în bile mici, lăsându-le direct în oală. Faceți găluște de carne care se vor găti în bulion. Când ați terminat de rulat carnea, adăugați paste în supă și amestecați. Acoperiți și fierbeți supa 10 minute. Când pastele sunt fragede, amestecați spanacul tocat în loturi. Când spanacul s-a ofilit în supă, supa este gata și gata de servit. Reglați-vă condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Serviți supa cu pâine crustă sau 4 sandvișuri cu brânză la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
5
Într-o tigaie mică la foc mediu mic, combinați uleiul, untul și usturoiul. Gatiti usturoiul in unt si ulei usor timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scoateți amestecul de unt de usturoi de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
7
Așezați o tigaie mare antiaderentă pe aragaz la foc mediu. Folosind o perie de patiserie, periați 1 parte din 4 felii de pâine cu ulei de usturoi și așezați partea cu unt în jos în tigaie. Acoperiți fiecare felie cu cantități egale din cele 4 brânzeturi, distribuindu-le în mod egal peste cele 4 felii. Acoperiți fiecare sandviș cu o altă felie de pâine periată cu unt de usturoi, cu unt în sus. Întoarceți sandvișurile cu brânză la grătar de câteva ori până când brânzeturile sunt topite și lipicioase, iar pâinea este prăjită și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Brânză La GrătarBrânză La Grătar
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Tăiați 4 sandvișuri cu brânză la grătar de la colț la colț și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilShredded AsiagoShredded Asiago1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet simplu, câteva pumnipesmet simplu, câteva pumni32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie2morcovi, decojiți și tocațimorcovi, decojiți și tocați2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocatățelină, tocată1Ceapa galbena medie, tocatasupă de pui sau bulionsupă de pui sau bulion82 linguri butte topitpâine de grâu italiană crustăpâine de grâu italiană crustă1ou, bătutou, bătut2frunze de dafin, proaspete sau uscatefrunze de dafin, proaspete sau uscate1Mărar proaspăt, smulsusturoi, crăpat departe de pieleusturoi, crăpat departe de piele2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită măcinată, carne de porc și vițel combinatecarne de vită măcinată, carne de porc și vițel combinate1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasă sau măcinatănucșoară proaspăt rasă sau măcinată22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei într-un flux lentulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei într-un flux lent22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaieiulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras sau Romanoparmezan ras sau Romano3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpaste uscate, inele, fettuccini rupte sau ditalinipaste uscate, inele, fettuccini rupte sau ditalini2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprovolone mărunțităprovolone mărunțită4creveți și cu veneRețetă de curtoazie Rachael RayRețetă de curtoazie Rachael Ray1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-Reggiano sau Romano, câteva mâiniParmigiano ras-Reggiano sau Romano, câteva mâini4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmozzarella mărunțitămozzarella mărunțită454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOspanac proaspăt spălat triplu, tocat grosierspanac proaspăt spălat triplu, tocat grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie
DificultateExpert
Gata În47 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista