Mini supa de chiftele necesită aproximativ 47 minute de la început până la sfârșit. Pentru $7.05 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1831 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, ulei de măsline, ulei de măsline și stoc de pui. Această rețetă este plăcută de 75 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă de chiftele Tortellini cu mini baghete, Slow Cooker Mini Meatball Minestrone Supa, și Slow Cooker Mini Meatball Minestrone Supa.
Instrucțiuni
1
Într-o oală adâncă la foc mediu adăugați ulei, morcovi tăiați, țelină și ceapă și frunze de dafin. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți oala și gătiți legumele 5 sau 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
În timp ce legumele gătesc, combinați carne, ou, usturoi, brânză rasă, pesmet, sare, piper, nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Descoperiți oala de supă și adăugați bulion și apă în oală. Creșteți căldura la mare și aduceți supa la fierbere. Când supa fierbe, reduceți puțin căldura și începeți să rotiți amestecul de carne în bile mici, lăsându-le direct în oală. Faceți găluște de carne care se vor găti în bulion. Când ați terminat de rulat carnea, adăugați paste în supă și amestecați. Acoperiți și fierbeți supa 10 minute. Când pastele sunt fragede, amestecați spanacul tocat în loturi. Când spanacul s-a ofilit în supă, supa este gata și gata de servit. Reglați-vă condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Life Savers
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Serviți supa cu pâine crustă sau 4 sandvișuri cu brânză la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
5
Într-o tigaie mică la foc mediu mic, combinați uleiul, untul și usturoiul. Gatiti usturoiul in unt si ulei usor timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți amestecul de unt de usturoi de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
7
Așezați o tigaie mare antiaderentă pe aragaz la foc mediu. Folosind o perie de patiserie, periați 1 parte din 4 felii de pâine cu ulei de usturoi și așezați partea cu unt în jos în tigaie. Acoperiți fiecare felie cu cantități egale din cele 4 brânzeturi, distribuindu-le în mod egal peste cele 4 felii. Acoperiți fiecare sandviș cu o altă felie de pâine periată cu unt de usturoi, cu unt în sus. Întoarceți sandvișurile cu brânză la grătar de câteva ori până când brânzeturile sunt topite și lipicioase, iar pâinea este prăjită și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Brânză La Grătar
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Tăiați 4 sandvișuri cu brânză la grătar de la colț la colț și serviți.