Mini Prăjituri De Crab

Mini Prăjituri De Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mini prăjituri de Crab. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, unt, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mini Prăjituri De Crab, Mini Prăjituri De Crab, și Mini Prăjituri De Crab.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mediu până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de umplutură, carnea de crab și legumele; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
LegumeLegume
CrabmeatCrabmeat
4
Aruncați linguri de amestec de crab, la distanță de 2 inci, pe foi de copt pulverizate cu spray de gătit; aplatizați ușor cu spatula. (Ar trebui să aveți 40 de Movile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Movile BarMovile Bar
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Coaceți 8 până la 10 min. sau până se rumenesc. Între timp, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți prăjituri de crab cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista