Mini Prăjituri Cu Înghețată De Ciocolată Cu Mentă

Mini prăjituri de înghețată cu ciocolată cu mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 548 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, lapte de cocos plin de grăsime, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Prăjituri Cu Ciocolată Cu Mentă, Mini Prăjituri Cu Ciocolată Cu Mentă, și Kentucky Derby mini ciocolată-prăjituri Pecan cu vanilie Bourbon sparge inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele de cocos conservat la frigider pentru a se răci peste noapte; nu agitați.Preîncălziți cuptorul la 350 buc. Grăsime din belșug și făină 2, 12-Cupa brioșă pans.In un bol mare de amestecare, amestecați împreună ulei, zahăr, ou, lapte de cocos vanilat și vanilie. Într-un castron separat, amestecați făina, cacao, sifon și sare.
Se toarnă ingredientele uscate în castron cu ingrediente umede și se amestecă la foc mic până se combină. Răsturnați părțile laterale ale bolului și amestecați pe mediu până când aluatul este în mare parte neted, fără bulgări mari rămase, 1-2 minute.Scoateți 1 lingură de aluat în fundul fiecărei căni de briose.
Așezați tigăile pentru brioșe în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 10-12 minute, până când au crescut și au fiert.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați-le să stea timp de 7 minute înainte de a scoate prăjiturile din tigaie și așezați-le pe raft pentru a termina răcirea.Odată ce prăjiturile s-au răcit la temperatura camerei, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia cu grijă vârful bombat al fiecărui mini tort, astfel încât blaturile să fie plate. Aruncați sau mâncați blaturi de tort.
Scoateți halba de înghețată din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute până se înmoaie. Scoateți înghețata într-un castron mediu și amestecați cu o lingură mare de lemn până când înghețata este netedă și flexibilă.Puneți 2 linguri de înghețată pe partea tăiată a unui tort. Completați cu un al doilea tort, tăiat cu fața în jos și apăsați pentru a sandwich prăjiturile împreună, folosind un cuțit de unt pentru a curăța orice înghețată suplimentară din părți. Lucrând rapid, repetați până când toate prăjiturile au fost umplute și stivuite, pentru un total de 1
Acoperiți bine și congelați timp de 1-2 ore, până când înghețata s-a înghețat solid și tortul este rece.În timp ce prăjiturile se răcesc, puneți 1 1/2 căni de chipsuri de ciocolată, ulei de cocos și ulei de mentă într-o cratiță mică la foc mic. Amestecând constant, topiți ciocolata și uleiurile împreună până se omogenizează.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați ciocolata să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți prăjiturile din congelator. Lingurați ciocolata peste vârfurile prăjiturilor, lăsând-o să picure pe părți. Repetați până când toate prăjiturile au fost acoperite cu ciocolată.
Puneți prăjiturile înapoi la congelator timp de 25-30 de minute până când ciocolata s-a întărit.Chiar înainte de servire, scoateți laptele de cocos conservat din frigider (nu agitați). Deschideți cutia de lapte de cocos și scoateți crema groasă de nucă de cocos din partea de sus a cutiei, lăsând apa în partea de jos.
Puneți crema de nucă de cocos într-un castron mediu cu zahăr pudră și bateți la înălțime până când crema este pufoasă și netedă, 2-3 minutes.To serviți, scoateți prăjiturile din congelator și dollop cu cremă de nucă de cocos bătută.
Presărați chipsurile de ciocolată rămase deasupra frișcii și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "