Mini prăjituri cu mâncare înger cu glazură de Marshmallow

Mini prăjituri cu mâncare înger cu glazură de Marshmallow
Torturile Mini Angel Food cu glazură de Marshmallow ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, cremă de tartru, apă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Alimentar Cu Înger De Ciocolată Cu Glazură De Marshmallow, Cupcakes cu mâncare înger de limonadă roz cu glazură de Marshmallow, și Mini prăjituri cu mâncare înger pentru doi.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună amestecul de tort cu apă de cocos. Umpleți 2 (6-count) mini Angel food poate tigăi la jumătate cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De CocosApă De Nucă De Cocos
Amestec De TortAmestec De Tort
3
Coaceți până când se umflă, se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată, 12 până la 15 minute. Răsturnați tigăile pe rafturi de răcire cu sârmă și răciți complet înainte de a le scoate din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Pentru glazură: aduceți 2 căni de apă la foc mic într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Într-un castron mare de sticlă care se va potrivi peste oală, combinați 1/4 cană de apă, zahăr, sirop de porumb, cremă de tartru și albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
BolBol
6
Așezați deasupra cratiței și bateți timp de 7 minute folosind un mixer electric de mână. Glazura va fi netedă, strălucitoare și va forma vârfuri atunci când mixerul este ridicat din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Se ia de pe foc și se bate încet în crema de marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
8
Înghețați fiecare prăjitură cu glazură și presărați blaturile cu fulgi de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
GlazurăGlazură
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista