Mini penne din fibră albă cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano

Mini penne din fibră albă cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano
Mini penne din fibră albă cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 346 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare și piper, brânză parmigiano-reggiano, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Salată albă de iarnă cu Parmigiano îmbătrânit-Reggiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; condimentați apa cu sare după gust (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o tigaie mare, sotează ușor ceapa tocată în ulei de măsline timp de cinci minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, tăiați ardeii în pătrate de 1/2 inch, adăugați în tigaie și sotati timp de trei minute la foc mediu. Condimentează cu sare, piper și adaugă bulionul. Continuați să gătiți până când sosul este redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți și aruncați cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Amestecați busuiocul tocat și brânza înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista