Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano
Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 66 de fani. Un amestec de penne din fibră de barilla, ulei de măsline extravirgin, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Condimentează apa cu sare după gust (opțional).
Într-o tigaie mare, sotează ușor ceapa tocată în ulei de măsline timp de cinci minute la foc mediu.
Între timp, tăiați ardeii în pătrate de 1/2 inch, adăugați în tigaie și sotati timp de trei minute la foc mediu.
Condimentează cu sare, piper și adaugă bulionul. Continuați să gătiți până când sosul este redus.
Între timp gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți și aruncați cu sosul.
Amestecați busuiocul tocat și brânza înainte de servire.