Mini panettone
Rețeta mini panettone poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 478 calorii. 150 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fructe, zahăr tos, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Panettonă, Panettonă, și Panettonă.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și gălbenușul cu vanilia. Într-un castron mare, amestecați făina, drojdia, zahărul și sarea de linguriță.
Adăugați amestecul cald de lapte și ouă, apoi bateți într-un aluat foarte moale și lipicios cu o lingură de lemn. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Aruncați învelișurile mari de brioșe în 10 cutii curate, de 200 g (sau folosiți o tavă pentru brioșe) sau tapetați-le cu grijă cu pergament de copt, astfel încât hârtia să vină mult deasupra conservelor pentru a face un guler.
Amestecați untul, fructele și coaja în aluatul crescut, de preferință cu mâinile.
Tăiați în 10 bucăți egale și aruncați o bucată în fiecare cutie pregătită. Acoperiți din nou și lăsați până când sunt foarte bine înviați.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Periați ușor panettone cu lapte, împrăștiați peste migdale și coaceți timp de 25-30 de minute până devin aurii. Mâncați în decurs de 3 zile sau congelați până la 6 săptămâni.