Mini-hamburgeri cu șalotă-răspândire Dijon
Mini-hamburgerii cu răspândire de șalot-Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 214 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, șobolani, rulouri clasice de cină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mini Hamburgeri, Slidere cu șalot-Dijon Relish, și Curcan prăjit sărat cu ierburi și ceapă eșalotă-sos Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron. Împărțiți amestecul de carne în 8 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/4 inci. Înveliți ușor ambele părți ale tortelor cu spray de gătit.
Puneți chiftelele pe grătar; grătați timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Combinați șalotele, sosul Worcestershire, muștarul și untul într-un castron mic.
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal.
Întindeți amestecul de șalotă uniform pe părțile tăiate ale rulourilor.
Strat 1 patty și 2 chips-uri marinate pe jumătatea de jos a fiecărei role; top cu blaturi rola.
Numără 16 chipsuri de murături
Se amestecă împreună amestecul de ceapă eșalotă