Mini Frigarui De Vita Cu Ghimbir
O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Mini frigarui de vită cu ghimbir ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 18. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți sos de soia, la 6 arpagic, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mini Frigarui De Creveți Cu Ghimbir, Mini Frigarui De Porc La Gratar, și Frigarui de fructe cu baie de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetul în felii groase de 1/2 inch și bateți ușor fiecare cu partea plată a unui pounder de carne până la aproximativ 1/4 inch grosime. Fiecare piesă trebuie să fie dreptunghiulară (aproximativ 1 1/2 pe 2 1/2 inci); tăiați orice bucăți raggedy pentru o altă utilizare, cum ar fi un prăjit. Amestecați ghimbirul feliat, usturoiul feliat, ceapa de primăvară și uleiul de măsline într-un castron.
Adăugați carne de vită, aruncați pentru a acoperi, acoperi și marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde).
Între timp, amestecați ghimbirul ras, usturoiul ras, oțetul de orez și sosul de soia într-un castron mic. Filetați feliile de vită pe frigarui înmuiate (Vezi notele) și condimentați cu sare și piper.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal. Dacă utilizați cărbuni, Movilă într-o parte pentru a ajunge la aproximativ 4 inci sub grătar.
Așezați frigarui pe grătar; închideți capacul pe grătarul cu gaz.
Frigarui la grătar doar până la ars, întorcându-se o dată, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Serviți frigarui stropit cu sos de ghimbir și garnisit cu arpagic.