Mini frigarui de pepene galben și măsline cu miere de piper negru

Pepene galben și mini frigarui de măsline cu miere de piper negru necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 24 și costă 47 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pepene galben, piper grosier, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, Salată de pepene galben și castraveți cu Feta, piper negru și mentă, și Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 24 Mini frigarui de bambus
Pentru miere: amestecați împreună mierea, 1/4 cană de apă, ardeiul, cimbrul și rozmarinul într-o tigaie mică la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 8 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor. Se strecoară mierea într-un bol mic și se lasă deoparte în timp ce asamblați frigarui.
Pentru frigarui: folosind un baller de pepene galben, scoateți 24 de runde din pepenele decojit. Filetați fiecare frigăruie cu o bilă de pepene galben, frunză de busuioc, bilă de mozzarella, o altă frunză de busuioc și o măslin. Pentru a servi, așezați frigaruile pe un platou și stropiți cu mierea.