Mini eclairs

Mini eclairs
Mini eclairs ia în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 166 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de zahăr tos, făină, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 238 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 4%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tiramisu Mini-Tiramisu, Mini Eclere De Ciocolată, și Mini-Eclere Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pentru a face chiflele, încălziți laptele, untul și 150 ml apă foarte ușor într-o cratiță de dimensiuni medii până când tot untul s-a topit. Pregătiți făina și puțină sare, apoi creșteți focul și aduceți lichidul la fierbere. De îndată ce fierbe, scoateți-l de pe foc și bateți făina și un vârf de sare cu o lingură de lemn. Continuați să bateți până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
La 8 PruneLa 8 Prune
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Bateți ouăle, puțin câte puțin, până la un aluat neted și strălucitor. Puneți lingura într-o pungă cu o duză simplă de 1,5-2 cm și lăsați-o deoparte până când este gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Pentru a face umplutura, aduceți laptele doar la fiert într-o cratiță cu pasta de vanilie sau păstaia despicată. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul și făinurile într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se toarnă laptele fierbinte în timp ce se amestecă continuu amestecul de ouă. Aruncați păstăia (dacă o utilizați) și readuceți amestecul într-o cratiță ștearsă. Gatiti la foc mic, amestecand, pana cand amestecul este mai gros decat o crema, va deveni cocoloasa, dar continuati sa amestecati si bateti bucatile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Transferați într-un alt vas de amestecare și așezați folie alimentară direct pe suprafață. Se lasă să se răcească, apoi se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Tapetați câteva foi de copt cu pergament de copt. Țeavă pe lungimi lungi de 8-10 cm ale aluatului, aproximativ 2 cm lățime lăsând spațiu pentru a se extinde între fiecare. Puneți la cuptor 5 minute, apoi reduceți focul la 200C/200C ventilator/gaz 6 și coaceți încă 10 minute până devin aurii, umflate și crocante. Folosind o frigăruie, trageți 3 găuri mici de-a lungul bazei fiecărui coc. Puneți din nou pe foile de copt, bazați-vă și reveniți la cuptor pentru încă 8-10 minute până când sunt ușor mai clare. Mișto. Poate fi congelat până la o lună sau depozitat într-un recipient etanș până la 3 zile, doar crocant într-un cuptor fierbinte din nou când este gata de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Adăugați smântâna la umplutura groasă de cremă și bateți cu un tel electric până își păstrează din nou propria formă. Puneți într-o pungă de conducte cu o duză mică, apoi introduceți niște umpluturi în fundul chiflelor folosind găurile de frigărui pe care le-ați făcut înainte (vezi secretele succesului, mai jos). Când se strecoară înapoi, probabil că acel pic este plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Se amestecă lichiorul, dacă se folosește, în zahărul glazurat, plus suficientă apă pentru a face o glazură destul de groasă. Împărțiți între câte boluri doriți culori și colorați fiecare lot după cum doriți. (În funcție de culoarea dvs., poate fi necesar să adăugați o picătură mai multă apă la glazuri, astfel încât acestea să fie groase, dar curgătoare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Înmuiați partea superioară a fiecărui eclair în glazură pentru a acoperi sau folosiți o linguriță pentru a răspândi puțin la utilizare mai puțin la început și așteptați să se răspândească și să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
11
Adăugați stropi și decorațiuni, apoi așezați-vă ușor pe rafturi de sârmă pentru a seta. Eclairs sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt umplute și decorate, înainte de a merge ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista