Mini Cupcakes galbene cu fasole de vanilie cu glazură cremoasă de ciocolată

Mini Cupcakes galbene cu fasole de vanilie cu glazură cremoasă de ciocolată
Rețeta Mini Cupcakes galbene cu fasole de vanilie cu glazură cremoasă de ciocolată ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Această rețetă face 90 de porții cu 97 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, gălbenușuri de ou, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie, Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie, și Cupcakes cu ciocolată cu glazură de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. umpleți cutii de mini-brioșe cu căptușeli pentru cupcake și pulverizați căptușelile cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 1 1/2 căni de zahăr din trestie împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună untul topit, laptele de unt, uleiul, extractul de vanilie, semințele de vanilie și gălbenușurile de ou într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Lapte BătutLapte Bătut
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Într-un castron curat al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți albușurile la viteză medie-mare până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr. Continuați să bateți până când se formează vârfuri rigide, între 30 și 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
6
Se transferă într-un castron separat și se lasă deoparte. Se spală vasul și se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de făină în vasul de amestecare acum gol. Cu mixerul care rulează la viteză mică cu accesoriul de tel, turnați treptat amestecul de unt și amestecați până aproape încorporat (vor rămâne câteva dungi de făină uscată), aproximativ 15 secunde. Opriți mixerul și răzuiți biciul și părțile laterale ale bolului. Readuceți mixerul la viteză medie-mică și bateți până se omogenizează și se încorporează complet, 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
8
Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albi în aluat pentru a ușura. Apoi adăugați albușurile rămase și pliați ușor în aluat până când nu rămân dungi albe.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Umpleți garniturile de tablă mini-brioșă cu trei sferturi și coaceți până când sunt ferme, 8 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească, apoi înghețați cu glazură cremoasă de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
11
Adăugați untul, zahărul, cacao și sarea într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
12
Adăugați siropul de porumb, vanilia și pudra de espresso și procesați doar până se combină, aproximativ 10 secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului încă o dată, apoi stropiți în ciocolată. Pulsați până când glazura este cremoasă, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții90
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista