Mini Cupcakes galbene cu fasole de vanilie cu glazură cremoasă de ciocolată
Rețeta Mini Cupcakes galbene cu fasole de vanilie cu glazură cremoasă de ciocolată ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Această rețetă face 90 de porții cu 97 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, gălbenușuri de ou, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie, Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie, și Cupcakes cu ciocolată cu glazură de fasole de vanilie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. umpleți cutii de mini-brioșe cu căptușeli pentru cupcake și pulverizați căptușelile cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 1 1/2 căni de zahăr din trestie împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună untul topit, laptele de unt, uleiul, extractul de vanilie, semințele de vanilie și gălbenușurile de ou într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Lapte Bătut
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Semințe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Într-un castron curat al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți albușurile la viteză medie-mare până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr. Continuați să bateți până când se formează vârfuri rigide, între 30 și 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
6
Se transferă într-un castron separat și se lasă deoparte. Se spală vasul și se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați amestecul de făină în vasul de amestecare acum gol. Cu mixerul care rulează la viteză mică cu accesoriul de tel, turnați treptat amestecul de unt și amestecați până aproape încorporat (vor rămâne câteva dungi de făină uscată), aproximativ 15 secunde. Opriți mixerul și răzuiți biciul și părțile laterale ale bolului. Readuceți mixerul la viteză medie-mică și bateți până se omogenizează și se încorporează complet, 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
8
Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albi în aluat pentru a ușura. Apoi adăugați albușurile rămase și pliați ușor în aluat până când nu rămân dungi albe.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Umpleți garniturile de tablă mini-brioșă cu trei sferturi și coaceți până când sunt ferme, 8 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
10
Lăsați să se răcească, apoi înghețați cu glazură cremoasă de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Ciocolata
11
Adăugați untul, zahărul, cacao și sarea într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
12
Adăugați siropul de porumb, vanilia și pudra de espresso și procesați doar până se combină, aproximativ 10 secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului încă o dată, apoi stropiți în ciocolată. Pulsați până când glazura este cremoasă, aproximativ 15 secunde.