Mini Churros
Rețeta Mini Churros ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 70 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 0g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sos cald de ciocolată, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Mini Churros Cu Praf De Scorțișoară, Mini Churros cu ciocolată caldă Dulce de Leche, și Mini Churros de mere prăjite cu Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 ulei de 3/4 inci până la 400 km f într-o oală grea de 3 1/2 până la 4 litri la foc mare (uleiul va începe să fumeze). Picătură în coajă (uleiul va bule puternic) și se prăjește până se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Tapetați 2 tăvi cu hârtie pergament.
Aduceți apa cu sare la fiert într-o cratiță medie grea, acoperită.
Se adaugă 2 lingurițe de ulei de măsline și se ia de pe foc. Adăugați imediat făină și amestecați energic cu o lingură de lemn până se combină (amestecul va fi rigid și nu foarte neted). Umpleți churro-maker cu niște aluat fierbinte și înfășurați un prosop de bucătărie în jurul recipientului churro-maker.
Rotiți mânerul cu șurub al churro-maker până când aluatul iese din deschiderea stelei. Ținând deschiderea la aproximativ 2 inci deasupra unei tăvi, rotiți mânerul pentru a stoarce linii lungi de aluat pe pergament.
Tăiați liniile în bucăți de 3 inci cu foarfece de bucătărie. Repetați cu aluatul rămas, inclusiv resturile.
Prăjiți churros, 10 până la 12 odată, întorcându-se ocazional, până devin aurii, dar încă ușor umede în centru, 3 până la 4 minute pe lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Returnați uleiul la 400 cm. f între loturi.
Rulați churros cald în zahăr și serviți cu sos cald de ciocolată, dacă doriți.
* Churros pot fi conducte, dar nu prăjite, cu 2 ore înainte și refrigerate, acoperite cu folie de plastic sau cu 1 săptămână înainte și congelate (mai întâi pe foi de copt, apoi depozitate în pungi sigilabile); dezghețați cu 30 de minute înainte de prăjire.•Pentru a face sos de ciocolată, aduceți 1/2 cană de smântână grea la fierbere și scoateți-o de pe foc, apoi amestecați 3 1/2 uncii de ciocolată dulce-amăruie tocată mărunt până se omogenizează.