Mini Cheesecakes Cu Fructe
Nevoie de o desert fără gluten? Mini Cheesecakes cu fructe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați jell-O No bake cherry cheesecake desert, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Fructe Topped Cheesecakes, Mini Cheesecakes Cu Gem, și Mini Cheesecakes Cu Ciocolată Cu Ganache pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă, zahărul și margarina cu furculița până când firimiturile sunt bine umezite. Apăsați ferm pe fundul a 12 căni de briose medii căptușite cu hârtie sau cu folie.
Bateți laptele și umplutura
Se amestecă cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine. Bateți la viteză medie 3 minute. (Umplerea va fi groasă.) Lingură uniform peste cruste.
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit. Lingura de fructe topping peste cheesecakes chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecakes la frigider.