Mini-Caserolă De Chiftele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mini-Meatball Casserole. O porție conține 552 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Mini Sandvișuri Cu Chiftele, Mini Mușcături De Chiftele, și Mini Meatball Minestra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 12 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor.
Între timp, așezați strecurătoare sau strecurătoare peste castron mediu; se toarnă ambele cutii de supă în strecurătoare. Rezervați amestecul de chiftele și paste.
Adăugați supă lichid și fasole verde în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 10-12 minute, amestecand ocazional, pana cand fasolea este crocanta-frageda si lichidul se reduce la jumatate.
Într-un castron mic, bateți frișca și făina cu biciul de sârmă până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie, amestecând continuu, până se omogenizează bine.
Se încălzește la fierbere; se fierbe 1 minut.
Adăugați amestecul de chiftele în tigaie; se încălzește la fierbere.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri).
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 2 linguri de unt topit; se presară peste amestecul de chiftele.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când bulele și firimiturile se rumenesc.