Mini cartofi copți cu Mascarpone și bucăți de Prosciutto
Mini cartofi la cuptor cu Mascarpone și biți Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $2.14 pe portie. O porție conține 398 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de arpagic, sare grosieră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cupe mini Frittata cu Mascarpone și Prosciutto, Scoicile arse cu bucăți de Prosciutto, și Macaroane cu cinci brânzeturi cu bucăți de Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Spălați și uscați cartofii.
Întindeți un pat de sare de 1/4 inci într-un vas de copt și acoperiți cu cartofii. Înțepați partea de sus a cartofilor.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când cartofii sunt fierți pe tot parcursul.
Între timp, faceți bucățile de prosciutto.
Așezați o tigaie mică la foc mediu-mare.
Puneți prosciutto în tigaie încălzită.
Stropiți bucățile cu ulei de măsline și gătiți, amestecând. Prosciutto va degaja abur timp de aproximativ 5 minute în timp ce își eliberează umezeala. Când șuieratul aburului se transformă într-un sfârâit, întoarceți căldura până la mediu scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până când bucățile de prosciutto sunt clare, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați biții în mai multe grosimi de prosop de hârtie pentru a se scurge. Biții vor crisp și mai mult pe măsură ce se răcesc. (Utilizați imediat sau congelați biții timp de până la 6 luni și încălziți într-o tigaie, după cum este necesar.)
Scoateți cartofii din cuptor.
Tăiați un x în partea de sus a fiecărui cartof și împingeți părțile laterale pentru a se deschide. Împărțiți bucățile de prosciutto, mascarpone sau creme fraiche și arpagic printre cartofi și serviți imediat.