Mini Cartofi Copți

Mini Cartofi Copți
Mini cartofi coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 160 de calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mini Cartofi Copți De Două Ori, Mini Cartofi Copți De Două Ori, și Mini cartofi copți de două ori și un cadou.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița, așezați pe foaia de copt și coaceți 30 până la 40 de minute sau până când sunt fragede și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați o fantă în partea de sus a fiecărui cartof și strângeți pentru a împinge carnea de cartof în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Stropiți fiecare cu 1 linguriță de ulei de măsline și adăugați sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Adăugați toppinguri, după cum doriți.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista