Mini-Brioșe Cu Semințe De Lămâie-Mac

Mini-Brioșe Cu Semințe De Lămâie-Mac
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Mini-brioșele cu semințe de lămâie-Mac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 36 de porții cu 20 de calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, amestec de brioșe betty lemon-Mac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mini Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie, Mini Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie Fără Făină, și Mini Brioșe Cu Semințe De Mac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o ceașcă de copt din hârtie în miniatură în fiecare dintre cele 36 de căni de mini-brioșe sau ungeți numai fundul cupelor de brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
În castron mediu, se amestecă brioșă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă, laptele, uleiul și ouăle doar până se amestecă (aluatul poate fi cocoloaș). Puneți aproximativ 1 lingură de aluat în fiecare ceașcă de brioșă, astfel încât cupele să fie pline de aproximativ două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin când sunt ușor atinse. Se răcește 3 până la 4 minute; scoateți din tigaie. Strângeți pachetul de glazură aproximativ 10 secunde (nu faceți microunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Tăiați vârful de 1 colț al pachetului cu foarfece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Stropiți peste brioșe.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista