Mini Biscuiți Cu Anason Stelat
Rețeta Mini Scones cu anason stelat ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Carne De Porc Cu Anason Stelat, Biscuiți cu anason stelat, și Pui fiert la foc mic în soia și anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Bateți 1/2 cană smântână, ou și coajă de lămâie într-un castron mediu.
Bateti faina si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mare. Folosind găuri mari de răzătoare de cutie, radeți untul peste ingredientele uscate. Folosind vârful degetelor, amestecați până se formează o masă grosieră.
Adăugați stafidele și amestecul de smântână. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă smântână cu linguri dacă aluatul este uscat. Întoarceți-vă pe suprafața făinoasă; frământați doar până când aluatul se reunește.
Scoateți aluatul până la o rundă groasă de 1/2 inch. Folosind un tăietor cu diametrul de 2 inci, tăiați scones. Adunați resturi de aluat; apăsați până la grosimea de 1/2 inch și tăiați scones suplimentare.
Transferați pe foaia de copt.
Ungeți blaturile de biscuiți cu 2 linguri smântână; se presară cu zahăr brut.
Coaceți până când aurul și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 16 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Numit și zahăr turbinado sau demerara; disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de alimente naturale.