Mini Bile De Brânză Gouda Afumate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mini bile de brânză Gouda afumate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 86 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 28. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bucăți adevărate de slănină, brânză gouda, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadillas de ceapă la grătar și gouda afumată cu mini salată de lăstari de mazăre, Quesadillas De Ceapă La Grătar Și Gouda Afumată Cu Mini Salată De Lăstari De Mazăre, și Macaroane Gouda afumate și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, brânza Gouda și bucățile de slănină până se omogenizează bine. Se amestecă roșiile. Capac; refrigerați 45 până la 60 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a se forma în bile.
Așezați nucile pecan într-un castron mic de mică adâncime. Formați amestecul de brânză în bile de 28 (1 inch), aproximativ 2 lingurițe de amestec de brânză pentru fiecare bilă.
Rulați în nuci pecan pentru a acoperi.
Se servește imediat sau se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până când este gata de servit (până la 24 de ore).