Mini Bacon Cheesecakes
Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 90 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 58 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Maple Bacon Mini Cheesecakes, Mini Cheesecakes, și Mini Cheesecakes I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți slănina: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie mini brioșă de 24 de căni cu garnituri de hârtie.
Puneți bucățile de slănină într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc aproape complet, aproximativ 4 minute.
Se toarnă picăturile și se rezervă.
Presărați 1 lingură de zahăr peste slănină și gătiți, amestecând, până când slănina este crocantă și glazurată, încă aproximativ 3 minute.
Transferați slănina confiată pe o farfurie; puneți deoparte până este gata de utilizare.
Faceți crusta: pulsați fursecurile, untul, restul de 2 linguri de zahăr, 1 lingură de slănină și sarea într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin. Apăsați ferm 1 linguriță de amestec de firimituri în fiecare mini căptușeală de brioșă.
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 12 minute.
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport.
Faceți cheesecakes: reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
Combinați crema de brânză, zahărul și vanilia într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete; se amestecă la viteză medie-mare până la lumină și netedă, 4 până la 5 minute.
Adăugați făina și oul și amestecați până se încorporează, răzuind vasul după cum este necesar. Umpleți fiecare ceașcă mini briose cu aproximativ 2 lingurițe de aluat și coaceți până la set, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport, apoi se transferă tigaia la frigider și se răcește cel puțin 4 ore. Topiți fiecare cheesecake cu o bucată de slănină confiată.
Fotografie realizată de Con Poulos