Green Minestrone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 580 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Minestronă Verde, Minestronă Verde, și Minestrone Verde De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ulei și pancetta sau prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Subţire-
3
Se sotează 2 minute și se adaugă ceapa, țelina, usturoiul, dovlecelul și golful în oală. Condimentează legumele cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Sotati legumele 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Adăugați fasole albă, fasole garbanzo și bulion de pui în oală. Acoperiți supa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Fasole Albă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați paste și fasole verde în supă și gătiți 8 minute, sau până când pastele sunt doar fragede. Se amestecă spanacul pentru a se ofili, 1 minut. Se amestecă brânza rasă și supa de ladă în boluri. Supa de top cu busuioc rupt sau tocat sau patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De Pizzocheri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional