Rețeta Minestrone de iarnă ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 318 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, conserve de roșii, varză savoy și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Minestrone De Iarnă, Minestrone De Iarnă, și Minestrone De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Gatiti pancetta, ceapa, telina si morcovii in ulei intr-o oala lata de 7 pana la 9 litri la foc mediu, amestecand ocazional, in timp ce pregatiti smog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Morcov
țelină
Ceapă
Chard Elvețian
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați tulpinile din smog și tăiați tulpinile, rezervând frunzele. Se amestecă tulpinile de bietă în amestecul de pancetta cu usturoi, 1 linguriță sare și 3/4 linguriță piper și se continuă gătitul, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede și încep să se lipească de fundul oalei, aproximativ 45 de minute în total. (Puneți deoparte frunzele de smog.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Cepe Roșii Tăiate
Usturoi
Piper
Chard Elvețian
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Împingeți legumele într-o parte a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pasta de roșii în zona curățată și gătiți, amestecând continuu, până începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta în legume și se gătește, amestecând, 2 minute. (Pasta se poate lipi de oală, dar nu o lăsați să ardă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă roșiile cu sucul lor, despărțindu-le cu o lingură, apoi se adaugă apă fierbinte (3 litri), răzuind orice bucăți maro de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Suc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Aduceți la foc mic. Se amestecă varza, escarola și coaja de parmezan. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când verdeața este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Parmezan
Varză
Verzii
Carne De Vită
7
Tăiați grosolan frunzele de bietă și amestecați în supă împreună cu fasolea. Simmer, parțial acoperit, 10 minute. Aruncați coaja. Condimentează supa cu sare și piper. Dacă utilizați ditalini, amestecați chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ditalini
Fasole
Chard Elvețian
Carne De Vită
Supă
1
Supa, fără paste, poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.