Minestrone De Iarnă

Minestrone De Iarnă
Rețeta Minestrone de iarnă ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 318 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, conserve de roșii, varză savoy și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Minestrone De Iarnă, Minestrone De Iarnă, și Minestrone De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pancetta, ceapa, telina si morcovii in ulei intr-o oala lata de 7 pana la 9 litri la foc mediu, amestecand ocazional, in timp ce pregatiti smog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați tulpinile din smog și tăiați tulpinile, rezervând frunzele. Se amestecă tulpinile de bietă în amestecul de pancetta cu usturoi, 1 linguriță sare și 3/4 linguriță piper și se continuă gătitul, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede și încep să se lipească de fundul oalei, aproximativ 45 de minute în total. (Puneți deoparte frunzele de smog.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Împingeți legumele într-o parte a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pasta de roșii în zona curățată și gătiți, amestecând continuu, până începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta în legume și se gătește, amestecând, 2 minute. (Pasta se poate lipi de oală, dar nu o lăsați să ardă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă roșiile cu sucul lor, despărțindu-le cu o lingură, apoi se adaugă apă fierbinte (3 litri), răzuind orice bucăți maro de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Aduceți la foc mic. Se amestecă varza, escarola și coaja de parmezan. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când verdeața este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
ParmezanParmezan
VarzăVarză
VerziiVerzii
Carne De VităCarne De Vită
7
Tăiați grosolan frunzele de bietă și amestecați în supă împreună cu fasolea. Simmer, parțial acoperit, 10 minute. Aruncați coaja. Condimentează supa cu sare și piper. Dacă utilizați ditalini, amestecați chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DitaliniDitalini
FasoleFasole
Chard ElvețianChard Elvețian
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
1
Supa, fără paste, poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista