Minestrone de fasole verde este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. O porție conține 469 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, varză de primăvară, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Minestrone Verde, Minestrone Verde, și Minestrone De Legume Verzi.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ceapa, usturoiul, morcovul și țelina în uleiul de măsline într-o cratiță mare până se înmoaie, dar nu se rumenesc. Scoateți și puneți deoparte. Prăjiți pancetta, dacă o utilizați, nu va mai trebui să adăugați ulei, dar păstrați focul scăzut până când începe să degajeze grăsime. Se prăjește până se rumeneste, dar nu prea crocant. Sfat într-o sită și scurgeți orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Puneți amestecul de morcovi înapoi în tigaie cu pancetta și adăugați frunza de dafin, o mulțime de condimente și bulionul. Aduceți la foc mic, adăugați pastele și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Top și coada fasole verde și alergător, felie ambele în lungimi care se va potrivi cu ușurință pe o lingură și se adaugă la oala cu fasole. Gatiti 3 minute, apoi adaugati varza. Aduceți înapoi la foc mic și gătiți timp de 2 minute. Puneți pesto-ul pe partea superioară a supei chiar înainte de servire și serviți cu pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Fasole
Fasole Fava
(rezervati 1 Lingura)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Minestrone funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.