Minestra
Minestra ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 495 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, căței de usturoi, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Minestra Maritata, Mini Perisoare Minestra, și Minestra (Varză Și Fasole).
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; înmuiați 8 ore.
Se sare carnea de porc, usturoiul și sarea în ulei fierbinte în cuptorul olandez până când grăsimea este gătită din carne de porc.
Se adaugă țelina tocată, morcovul și ceapa și se sotează 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați fasole și 3 litri de apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră și 30 de minute sau până se înmoaie, adăugând apă fierbinte după cum este necesar pentru a menține fasolea acoperită cu lichid. Se amestecă ardeii.
Procesați jumătate din fasolea gătită în loturi într-un blender până se omogenizează, oprindu-se o dată pentru a răzui părțile; reveniți la cuptorul olandez.
Adăugați pastele și gătiți la foc mic, amestecând constant, până când se încălzește bine.