Millefeuille de smochine proaspete și Ricotta
Millefeuille de smochine proaspete și Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 de calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, aluat phyllo, smochine de misiune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Millefeuille De Smochine Proaspete Și Ricotta, Ricotta Cu Smochine Proaspete Și Migdale Dulci, și Smochine proaspete cu Ricottan și Rețetă de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Ungeți o foaie de copt mare, superficială, cu puțin unt și așezați 1 foaie filo deasupra. (Acoperiți restul phyllo cu o cârpă umedă.)
Ungeți phyllo cu unt și presărați 1 linguriță de zahăr.
Puneți o altă foaie phyllo deasupra și apăsați în jos. Repetați stratificarea până când utilizați toate foile, terminând cu 1 linguriță de zahăr deasupra.
Tăiați stiva phyllo în 32 de pătrate egale.
Coaceți până când pătratele sunt maronii aurii și crocante, 15 până la 17 minute.
Așezați un amestec de ricotta pe o farfurie. Se acoperă cu 1 pătrat phyllo, 1 lingură ricotta și felii de smochine. Repetați pentru un total de 4 straturi.
Se presară cu piper negru.
Placă de ploaie cu reducere balsamică și împrăștiați nuci de pin în jur. Repet.